Bilder

1 dygn

5 Veckor

Nu åker vi hem!

IMG_6125

Horatius ”Dogge”

Den första valpen som flyttade var den här lilla killen. Han kallas numera Dogge, och är mycket efterlängtad. Hemfärden gick bra tillsammans med Oscar och Edwin i bilens baksäte,  och pappa Fredrik vid ratten. Hemma väntade mamma Anna och lillasyster Alice.

 

tik1

Hennessy ”Henni”

Den är tjejen fick följa med Lilian Kandell hem och ta hand om lille Prins Solo, Som inte har några syskon att leka med. Barnbarnen William och Kevin såg till att hemresan gick bra.

IMG_6284

Hazelnut ”Sigrid”

Lilla Hazelnut som kallas Sigrid har flyttat hem till Annika och Tobias  Jonsson i Karlstad. Hemma väntar Jackrusseltjejen Garbo på sällskap.

IMG_6277

Hannibal Hayes ”Humus”

Lille Hannibal Hayes som numera kallas Humus Har flyttat hem till Stefan och Karin, som inte bor så långt ifrån oss. Där regerar redan Zeb Mac Chan (en bernerhane på 2,5 år). Så nu blir det två cowboys i Norra Listre.

Den här lilla tuffa tjejen ska ta hand om huset tillsammans med schäfern Vega. Matte Marion

Hope and Glory ”Eja”

Den här lilla tuffa tjejen ska ta hand om huset tillsammans med schäfern  Vega. Matte Marion kommer att få två trevliga hundkompisar att dela sin vardag med. Förutom katter och hästar.

IMG_6267

Hyacinth ”Elsa”

Den här Tjejen flyttar hem till Hans och Carina. Där hon ska hjälpa Hans att sköta om allt nu när han är hemma på heltid! Men framför allt så ska hon vara ett trevligt sällskap och en gosig tjej.

IMG_6260

Halleluja ”Pyret”

Visst ser de ut som om de passar väldigt bra ihop, Dagmar och hennes ”Pyret”. Den här lilla tjejen ska vara en kompis att prata med. Alltså en riktig sällskapshund,  en riktig kompis! Det tror jag att hon kommer att passa alldeles utmärkt som.

IMG_6250

Heather Honey ”Vera”

Den här lilla tjejen är den som flyttar längst bort. Ända upp till Familjen Sundfors i Dvärsätt  utanför Östersund. Härligt att bo där det kommer att  finnas gott om snö när man är Berner sennen! Många båtturer kommer det också att bli.

IMG_6290

Hermione ”Emma”

Nu har den sista lilla tjejen flyttat. Hon ska hålla Ann-Marie Larsson  sällskap nu när hon fått pension. Tänk va’ trevligt de ska ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>