Om oss

Jag heter Gunn Jacobsson och bor en mil norr om Örebro, tillsammans med min sambo Bosse Malm. Vi har två vuxna döttrar; Emelie och Felicia. Felicia är också delägare i kenneln med sina engelska cockerspaniels.

Min första egna hund köpte jag 1978. Det var en sankt bernard som hette Douglas. Min första berner senner skaffade jag två år senare. Hon hette Quetta och kom från Gun Håkansson i Knivsta. Quetta var efter Arlo von Wynental och Iota II. Hon blev bara 6 månader, p.g.a. grav HD.

Sedan tingade jag valp i flera kullar hos olika uppfödare, men det blev ingen åt mig. Det gjorde att jag tröttnade på att vänta och istället köpte en sankt bernhardstik från Dein Hard:s Kennel.

Karin Byrevik som har Dein Hards kennel blev också i samma vända en av mina bästa vänner.

När våra barn ville börja rida och köra ponnytrav blev det ponnyhästar under några år. Vi  hade då en dvärgschnauzer som hette Tim som blev 13 år. Samt en cockerspaniel och en cairnterrier.

2001 bestämde jag mig för att skaffa en berner sennen igen. Jag tog kontakt med Gunilla Odenfelt, Odenhills kennel som fanns redan när jag köpte min första berner senner. Jag ville ha en tikvalp eftersom jag hade haft hanhundar så länge. När valparna var födda så fanns det ingen tik åt mig! Då tänkte jag: so what!

Kopia (2) av Frodo210405-3Det blev en hane och det har jag inte ångrat.

Världens underbaraste bernerhane: NORDUCH FINV-06 Odenhills Frodo.

Vid frågor, kontakta mig på: 070-351 43 15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>